,

STUDIO SONČEK JE FIT, KER TRENIRA S PRO-FIT!

Kako uspešno trenirati tako prijetno družbo, kot so 4 svetlolaske iz sončnega studia Sonček v Mariboru? Sliši se kot misija nemogoče, a dekleta so fitnes zapustila utrujena…

Dekleta na sliki so zaposlena v studio Sonček v Mariboru, ki se ukvarja s profesionalnimi in mednarodnimi tehnikami masaž, urejanjem nohtov in solariji. Dekleta in fantje, če želite popolno oskrbo in kvalitetne storitve, pokličite na 070/284-235 ali obiščite: www.studio-soncek.si.

Punce so se odločile za t.i. “semi-trenerstvo”, ki je v naši ponudbi predvsem za dekleta, ki veliko raje trenirajo v družbi. Semi-trenerstvo ali trenerstvo v dvoje pomeni, da trenirate skupaj z znancem, kolegico ali sorodnikom, pod nadzorom osebnega trenerja. Takšna oblika je cenovno ugodnejša, zabavnejša, še vedno pa dosežete odlične rezultate, ker ste pod stalnim nadzorom trenerja.

Nasvet za začetnike: ko začenjate s treningi, izvajajte kompleksne vaje. To so vaje, ki vključujejo aktivacijo več mišic ali mišičnih skupin, prav tako je opaziti večsklepno gibanje. Koristne so, saj so “energetsko” potratne, kar pomeni, da boste med izvajanjem le-the porabili večjo količino kalorij. Med takšne vaje sodijo: počep, izpadni korak, potisk s prsmi, hrbtni zgibi ipd. Vsaka dobra vadbena enota vsebuje tudi raztezanje oz. dinamični in statični stretching (na koncu). Pri tem je lahko zelo koristna masaža, ki pospešuje izločanje odpadnih snovi, sprošča mišice, izboljšuje krvni obtok in spodbuja prebavo. Ročna masažna tehnika je neprecenljive vrednosti, še posebej, če je izvedena izpod rok strokovnega maserja, kakršnega boste deležni v studio Sonček.

Vse to in še več je razlogov za sodelovanje z nami ali preko online coahinga ali preko osebnega trenerstva Pro-FIT Team, ki ga izvajamo na Fitnes FORMA (Maribor) in v Ljubljani!

Za več informacij obiščite: www.studio-soncek.si

in našo prenovljeno stran:

http://pro-fit-team.com

ali pošljite povpraševanje na:

info.profitteam@gmail.com