,

Z OSEBNIM TRENERJEM PRO-FIT LAŽJE V NOVO SEZONO!

Vstopite v »novo sezono« športa in zdrave prehrane z našimi trenerji preko online treningov, jedilnikov ali osebnih treningov ekipe Pro-FIT Team, ki jih izvajamo v Mariboru in (kmalu) v Ljubljani.

 

Jan (na sliki) se je odločil za celostno preobrazbo in sodelovanje z našo ekipo. Celovit pristop v novi sezoni pomeni doseganje več specifičnih ciljev, med katere sodijo boljša telesna pripravljenost, večja moč, pridobivanje vzdržljivosti v moči, funkcionalnosti in mišične mase, ki je posledica treninga za hipertrofijo. V celotni periodizaciji nato še sledi trening oblikovanja postave (t.i. definicija), ki pa lahko nastopi, če prejšnje faze upoštevamo dosledno. Mezocikli treningov se sestavljajo za nekaj mesecev, zato je smiselno, da s svojimi začnete ZDAJ!

Osebni trener Jernej Kos, član Pro-FIT Teama in Fitnes zveze Slovenije, na sliki nadzoruje potek vaje potisk s prsmi, ki ga Jan izvaja z ročkami na ravni klopi. Za razliko od klasičnega potiska s prsmi (s palico – »bench press«) je potreba po stabilizaciji tukaj večja, prav tako je potrebno amplitudo giba prilagoditi; prevelik izteg komolca navzgor preusmeri delovanje sil na sklepe, kar je neželeno. V kolikor pa ročke spustimo preveč navzdol začnemo raztegovati prsne mišice (m. pectoralis major), kar spet predstavlja neučinkovit gib. Posamezniki običajno v vajo vključujejo tudi ramenske mišice, kar je v preveliki meri nezaželeno. Če želite napredovati v moči prsnih mišic, je ključnega pomena vključevati tudi vaje za antagoniste, kar počnemo mi, tako da izboljšamo delovanje hrbtnih mišic naših strank.

V ta namen lahko pri nas izberete osebno trenerstvo (Maribor, Fitnes FORMA), kjer vas bomo v nekaj urah sodelovanja usmerili proti novim napredkom in bližje dosegi ciljev. Z vami bova trenirala osebna trenerja Fitnes zveze Slovenije Jernej Kos in Mark Budler. V kolikor vam osebni treningi niso izvedljivi, pa lahko posežete tudi po sodelovanju z nami preko online osebnega trenerstva (»coaching«), ki ga organizirata mednarodna wellness trenerja ISSA Mitja Lavrenčič in Tim Jakl, tako da lahko najdete številne ugodne pakete jedilnikov in treningov, prav tako pa si z nakupom zagotovite tudi stalno sodelovanje z nami: https://pro-fit-team.com/

 

P.S. V mesecu avgustu nudimo 10-odstotni popust na celotno ponudbo!

Ne čakajte – ZDAJ je pravi čas!

 

 

Jernej KOS & Mark BUDLER

Fitnes FORMA & AminoSTORE

Osebna trenerja Fitnes zveze Slovenije