• POZDRAVLJENI PRI PRO-FIT TEAMU!

    IŠČETE POMOČ PRI OBLIKOVANJU TELESA? ČESTITAMO, STE NA PRAVEM MESTU!

  • POZDRAVLJENI PRI PRO-FIT TEAMU!

    IŠČETE POMOČ PRI OBLIKOVANJU TELESA? ČESTITAMO, STE NA PRAVEM MESTU!

SPOZNAJTE NAS!

Ustanovitelja podjetja Pro-FIT Team sta Jernej in Mark, certificirana osebna trenerja, ki sta pomagala že ogromno Slovencem in Slovenkam pri njihovi preobrazbi.

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki in zunanji sodelavci s področja nutricionistike, dietetike, fitnesa in zdravega načina življenja, ki živijo za šport in gibanje. Z združitvijo teh znanj in individualnega pristopa ti zagotavljamo, da si v varnih rokah in na pravi poti do tvojega cilja.

Z rednimi objavami na portalu, strokovnimi članki, videoposnetki, pripravo fit receptov, predavanji in individualnim svetovanjem bomo poskrbeli, da boš na svoji poti požel veliko koristnega znanja, s katerim ti bo uspelo doživljensko ohranjati dosežen rezultat.

Naš cilj je zadovoljna stranka.
Naša moč  je ekipa predanih in strokovno podkovanih ljudi, ki se nenehno izobražujejo.
Naša motivacija  je prepoznavnost naše blagovne znamke Pro – FIT Team po celoviti, strokovni in profesionalni storitvi.
Naša prednost je, da vam tekom sodelovanja podamo ogromno znanja s katerim boste dosegli trajne rezultate.

mag. Jernej Kos

mag. Jernej Kos

Ustanovitelj

mag. Jernej je soustanovitelj portala in Pro-FIT Team osebnega pristopa. Prav tako je certificiran inštruktor fitnesa, prehranski svetovalec, predavatelj in mentor Fitnes Zveze Slovenije. Vodja mariborske ekipe.

Dr. Mark Budler

Dr. Mark Budler

Ustanovitelj

Mark je soustanovitelj portala in Pro-FIT Team osebnega pristopa. Prav tako je certificiran inštruktor fitnesa, prehranski svetovalec, predavatelj in mentor Fitnes Zveze Slovenije. Vodja ljubljanske ekipe.

Andrijana K.

Andrijana K.

Dr. med. specializantka interne medicine

REFERENCE

Sanja

Sodelovanje s PRO-FIT TEAM mi je povsem spremenilo pogled na prehrano in trening ter prineslo zelo pozitivne spremembe. Najprej bi izpostavila hitre in odlične rezultate, saj mi je v enem mesecu in pol s pomočjo osebnih treningov in osebno prilagojenega jedilnika uspelo narediti veliko več kot prej, ko sem bila sama svoj ”osebni trener”.  Najbolj pomembna in pozitivna sprememba zame je, da sem se naučila biti bolj disciplinirana in zmerna pri prehrani tudi čez vikend in da sem se šele zdaj začela zavedati pomembnosti pravilnega izvajanja vaj, torej da se ne osredotočam več toliko na trajanje treninga.

Sanja
Mateja

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje Pro-FIT Team bi priporočala vsakemu, ki si želi spremenit svoj nezdrav življenjski slog, preoblikovat telo in se pravilno naučit dela v fitnes centru ter vključit zdravo prehrano, kot del sprememb. Njihov pristop je celosten, profesionalen in ne zajema samo vadbe ampak tudi prehrano. Oba dejavnika, prehrana in vadba, sta bistvena. Eden z drugim delujeta vzajemno. Jernej je to znal vključevat in dopolnjevat. Vedno mi je bil na razpolago in vedno si je vzel čas, če je le lahko. Znal se je prilagajat meni in najt optimalne rešitve. Istočasno pa me še vedno spremlja pri prehrani (preko prehranskih dnevnikov) in popravlja ter svetuje. Skozi celotno sodelovanje sem opazila, da jim je pomemben vsak posameznik, pot in cilj na koncu. 

Mateja
Sanja

V bistvu sem v prvih dveh mesecih izgubila želene kilograme, kar je bila zame velika motivacija. Tu in tam sem ob napornih treningih „občasno“ obupala, vendar me je Jernej vedno znova motiviral in vzpodbujal. Vsekakor pa je bila največja motivacija rezultat, saj sva v treh mesecih skupaj dosegla konkretno preoblikovanje in učvrstitev moje postave. Tako so bili rezultati tisti, ki so me vedno gnali naprej, da nisem obupala. Pro-FIT Team bi priporočila vsakomur. Ne glede na to, ali imate težave s prekomerno težo, ali pa ste suhi in si želite le pridobiti mišično maso, želite preoblikovati svoje telo in ga učvrstiti, ali pa samo razgibati, ker v službi preveč sedite…, je Pro-Fit team pravi naslov.

Sanja
Andreja

Bila sem zelo zelo presenečena nad rezultati, v cca 4 mesecih sem izgubila 20KG. Zaradi prevelike teže sem imela težave tudi s križem, zato je bilo zame pomembno, da vaje izvajam pravilno. Zelo všeč mi je bil tudi odnos do ljudi, ki ga imajo pri Pro-FIT Teamu in sicer, če imaš zelo preveliko težo je na začetku res problem, ker nimaš kondicije in imaš težavo, da se sploh spraviš na napravo, tako da mora res biti tisti pravi občutek koliko ljudem dozirati, da ne izgubijo volje in da je še vedno tisti “push”, da kar najhitreje napreduješ. [ Poglej video ]

Andreja
Ana

 Priporočila bi sodelovanje vsem, ki si res želijo spremembe pa ne vedo kako se česa lotit, kakšne vaje izvajati, kaj in kdaj jesti. Priporočam tudi tistim, ki mislijo da fitnes pa res ni za njih. Tudi jaz sem mislila – predvsem zato, ker nisem imela pojma kako se katera naprava uporablja in zaradi sramu, pa je vsak izgovor bil dober. Predvsem pa priporočam vsem, ki so pripravljeni na dolgoročno spreminjanje navad in trdo delo v zameno za odlično počutje in neverjetne spremembe. Pro-Fit Team priporočam zaradi res profesionalnega in osebnega pristopa. Treninge oblikujejo glede na fizične zmožnosti stranke, spremembe v prehrani pa prilagajajo načinu življenja posameznika in dosedanjim navadam. Najboljše od vsega je pa da boste jedli! Mogoče tudi več kot prej. Sicer pa ne pričakovati, da bodo rezultati prišli sami od sebe in, da bo trener treniral namesto vas. 

Ana
Jana

Spremembe sem si želela, ker sem se počutila slabo, brez moči, energije, utrujena, prekomerno zaspana, bila sem »prekomerno prehranjena«, okorela, nezadovoljna s seboj in zaradi tega zelo slabe volje.  Nisem si več bila všeč. Že leta sem »telovadila« oziroma sem mislila, da delam nekaj dobrega in pravilno, ampak brez rezultatov. Vedela sem, da moram nekaj narediti ampak nisem vedela kako. V enem mesecu so rezultati bili že vidni. Zmanjšal se je najprej obseg trebuha, lažje sem dihala,  oblačila me niso več »tiščala«, imela sem veliko več energije, bila sem bolj sproščena, polna energije, nasmejana, polna samozavesti. Kronična utrujenost je izginila. Izgubila sem več kot 20 kg, zmanjšala svoj obseg za 4 konfekcijske številke. Telovadba je postala  moj življenjski stil brez katerega ne morem več.

Janadr.med., spec.druž.med
Iris

Zelo sem zadovoljna z doseženim rezultatom, saj sem korenito zmanjšala konfekcijsko številko, s tem je zrastla samozavest, predvsem pa se je počutje znatno izboljšalo. Moj cilj je obdržati takšno formo, saj je to precej težje, kot sama izguba kilogramov. Zelo pomembno je, da se tekom osebnega trenerstva naučiš pravilno prehranjevati in trenirati, da lahko to potem tudi sam vzdržuješ. Sodelovanje z vami bi priporočila vsakomur ne glede na starost, ki bi želel zase in za svoje telo kaj dobrega storiti, pa naj bo to preoblikovanje, večja kondicija, boljše zdravje in boljše počutje. Ljudje premalo naredimo za svoje zdravje.

Iris
Edi
Z doseženim rezultatom sem zelo zadovoljen in vem, da brez predanega in vztrajnega osebnega trenerja takšnih rezultatov ne bi dosegel. V tem času se mi je močno izboljšala prebava s katero
sem imel v preteklosti nenehne probleme, dvignil sem si odpornost na raven, da sploh ne vem, kdaj sem bil na zadnje bolan.
Pridobil sem si tudi toliko strokovnega znanja,  da lahko brez skrbi pravilno samostojno treniram in  še predajam znanje dalje.
Pro-FIT Team bi priporočil res vsakemu, ki si želi za sebe in iz sebe narediti največ. Pravijo, da čas je denar. Zato je še kako pomembno, da se ga pravilno in dobro izkoristi.
Edi

PARTNERJI

 
program silhueta
Program Silhueta

VIDENO NA