fbpx
  • NAJ BO VAŠE PODJETJE FIT!

    Konkurirajte z najbolj FIT in PRODUKTIVNIMI zaposlenimi!

ZADOVOLJNI IN FIT ZAPOSLENI

Ljudje preživimo večji del dneva v službi, kjer sedimo, stojimo ali opravljamo ponavljajoče se gibe.  Torej je to okolje, iz katerega moramo izhajati, ko želimo narediti korak k boljšemu počutju in zdravemu načinu življenja.

Potrebno se je zavedati, da je za obvladovanje izzivov, ki jih pred nas postavlja naše vsakodnevno delo, potrebno biti v dobri psihofizični kondiciji. Na ta način se bodo vaši zaposleni lažje in uspešneje odzivali na vsakodnevne izzive, pri delu bodo bolj zadovoljni, odsotnost od dela pa bo minimalna.

AKTIVNI ODMOR JE DOBIČEK IN NE STROŠEK

Podjetje je močno le toliko, kolikor je močan človeški kapital, ta pa je močnejši toliko bolj kolikor so zaposleni bolj zadovoljni.

PRIMER ŠTUDIJE IZVEDENE NA ŠVEDSKIH PODJETJIH

Ulrica von Thiele Schwarz, PhD and Henna Hasson, PhD: Employee Self-rated Productivity and Objective Organizational Production LevelsEffects of Worksite Health Interventions Involving Reduced Work Hours and Physical Exercise; Journal of Occupational & Environmental Medicine, avgust 2011

 

99 %

PODJETIJ POROČA O IZBOLJŠANJU ZDRAVJA IN POČUTJA ZAPOSLENIH.

95 %

PODJETIJ POROČA O IZBOLJŠANI DELOVNI MORALI

91 %

IZBOLJŠANI MEDSEBOJNI ODNOSI IN SODELOVANJE

91 %

PODJETIJ NAVAJA VEČJO PRODUKTIVNOST DELAVCEV

87 %

PODJETIJ JE OPAZILO MANJŠO ODSOTNOST OD DELA ZARADI BOLNIŠKEGA STALEŽA.

Povezanost z evropskimi cilji in politikami

Promocija zdravja na delovnem mestu

Vpliv izvedbe projekta bo viden predvsem na naslednjih področjih:

-podpiral bo zdrav način življenja zaposlenih,

-prispeval bo k zaščiti in ohranitvi psihofizičnega zdravja zaposlenih,

-prispeval bo k izboljšanju psihofizičnega zdravstvenega stanja zaposlenih,

-prispeval bo k visoki ravni kakovosti življenja zaposlenih,

-prispeval bo k izboljšanju produktivnosti zaposlenih,

-prispeval bo k zmanjšanju odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov,

-s spreminjanjem navad in mišljenja bo prispeval k doseganju osebnostnega trajnostnega razvoja,

-prispeval bo k dvigu samozavesti zaposlenih.

Kratek opis projekta

Promocija zdravja na delovnem mestu

V sklopu projekta izvedemo začetno analizo stanja v vašem podjetju (strošek zaradi bolniških odsotnosti, anonimna anketa o zadovoljstvu za zaposlene). Vsako podjetje, ki bo uspešno dokončalo letni projekt promocije zdravja na delovnem mestu bo prejelo tudi certifikat s strani Pro-FIT Team.

Poleg športne aktivnosti pa projekt za krepitev zdravja, dosego zdravega načina življenja in promocije zdravja na delovnem mestu vključuje:

  1. sklop predavanj različnih strokovnjakov (zdravnikov, strokovnjakov za zdravo prehrano, fizioterapevtov, strokovnjakov za trening…) in
  2. organiziranje dogodkov na to temo (npr. izvedba športnega dne za zaposlene, izvedba testa vzdržljivosti, terapevtska telovadba…).
  3. organizirana tematska izobraževanja o zdravi prehrani, fitnes vadbi, tehnikah teka, hoje, kolesarjenja, kardio vadbe ipd. Vsakemu zaposlenemu bo zagotovljena strokovna pomoč in podpora s strani usposobljenih trenerjev.
  4. organizirana tematska predavanja in delavnice na temo reševanja konfliktov med zaposlenimi, izboljšanju medsebojnega sodelovanja, tehnikah zmanjševanja stresa, individualni posveti ipd.

Po koncu projekta v podjetju izvedemo analizo, s katero bomo ugotavljali uspešnost projekta oziroma zadovoljstvo sodelujočih in podali rezultate.

Ponudbo prilagodimo glede na potrebe podjetja.

PONUDBA ZA VAŠE PODJETJE

Vadba

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje - rezultati

Povezujemo vso strokovnost s področja vadbe, nutricionistike, osebnega trenerstva, rehabilitacije, skupinskih vadb in na enem mestu nudimo vso znanje in podporo za vaše podjetje in zaposlene.

Izobraževalna predavanja

V sklopu programa za vaše podjetje organiziramo  predavanja na izbrano temo zdravega načina življenja. Vaše zaposlene v podjetju bomo navdušili in izobrazili o pomembnosti zdravega in aktivnega načina zasebnega in poslovnega življenja.

Delavnice

Vadbe za podjetja in aktivne odmore izvajamo po dogovoru na sedežu podjetja v primernih prostorih oziroma najetem prostoru ali dvorani izven podjetja.

Pošljite nam povpraševanje

Kaj vas zanima?

Odkljukajte spodaj in nam napišite sporočilo.


Prenesi BREZPLAČNO zbirko FIT receptov

Hej !

Zate smo pripravili zbirko odličnih FIT receptov in sladic, s katerimi si lahko pomagaš, ko ti zmanjka idej za okusne in FIT obroke.

Vnesi svoj email naslov in jo prejmi brezplačno!