• NAJ BO VAŠE PODJETJE FIT!

    Konkurirajte z najbolj FIT in PRODUKTIVNIMI zaposlenimi!

ZADOVOLJNI IN FIT ZAPOSLENI

Ljudje preživimo večji del dneva v službi, kjer sedimo, stojimo ali opravljamo ponavljajoče se gibe.  Torej je to okolje, iz katerega moramo izhajati, ko želimo narediti korak k boljšemu počutju in zdravemu načinu življenja. Ena od praktičnih rešitev so aktivni odmori, katerih posledica in pozitivni učinki so vidni tako na fiziološkem, psihološkem, kot tudi sociološkem področju.

AKTIVNI ODMOR JE DOBIČEK IN NE STROŠEK

Zadovoljni zaposleni so največ, kar si vodstvo lahko želi, saj so le zadovoljni zaposleni lahko resnično učinkoviti na delovnem mestu. Podjetje je namreč močno le toliko, kolikor je močan človeški kapital, ta pa je močnejši toliko bolj kolikor so zaposleni bolj zadovoljni.

PRIMER ŠTUDIJE IZVEDENE NA ŠVEDSKIH PODJETJIH

Ulrica von Thiele Schwarz, PhD and Henna Hasson, PhD: Employee Self-rated Productivity and Objective Organizational Production LevelsEffects of Worksite Health Interventions Involving Reduced Work Hours and Physical Exercise; Journal of Occupational & Environmental Medicine, avgust 2011

 

99 %

PODJETIJ POROČA O IZBOLJŠANJU ZDRAVJA IN POČUTJA ZAPOSLENIH.

95 %

PODJETIJ POROČA O IZBOLJŠANI DELOVNI MORALI

91 %

IZBOLJŠANI MEDSEBOJNI ODNOSI IN SODELOVANJE

91 %

PODJETIJ NAVAJA VEČJO PRODUKTIVNOST DELAVCEV

87 %

PODJETIJ JE OPAZILO MANJŠO ODSOTNOST OD DELA ZARADI BOLNIŠKEGA STALEŽA.

Namen aktivnega odmora na delovnem mestu

Promocija zdravja na delovnem mestu

Splošna sprostitev telesa in preusmeritev misli. Sprostitev in razteg mišično-tetivnih struktur, ki so zaradi prisilne drže prikrajšane.

Aktivacija in krepitev mišičnih skupin, ki so zaradi specifike delovnega mesta neaktivne.

Korekcijske vaje za povrnitev pravilne telesne drže. Učenje pravilne telesne drže in sedenja.

Učenje pravilne izvedbe vaj ter spodbujanje k izvajanju slednjih med samim delom na delovnem mestu – krajši, minutni odmori za zbistritev misli in sprostitev telesa.

Družabna, socialna komponenta – navezovanje stikov med zaposlenimi, gradnja medsebojnih odnosov.

PONUDBA ZA VAŠE PODJETJE

Vadba

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje - rezultati

Povezujemo vso strokovnost s področja vadbe, nutricionistike, osebnega trenerstva, rehabilitacije, skupinskih vadb in na enem mestu nudimo vso znanje in podporo za vaše podjetje in zaposlene.

Predavanja

V sklopu programa za vaše podjetje organiziramo  predavanja na izbrano temo zdravega načina življenja. Vaše zaposlene v podjetju bomo navdušili in izobrazili o pomembnosti zdravega in aktivnega načina zasebnega in poslovnega življenja.

Vadbene delavnice

Vadbe za podjetja in aktivne odmore izvajamo po dogovoru na sedežu podjetja v primernih prostorih oziroma najetem prostoru ali dvorani izven podjetja.

Pošlji povpraševanje

Pošlji povpraševanje

Prenesi BREZPLAČNO zbirko FIT receptov

Hej !

Zate smo pripravili zbirko odličnih FIT receptov in sladic, s katerimi si lahko pomagaš, ko ti zmanjka idej za okusne in FIT obroke.

Vnesi svoj email naslov in jo prejmi brezplačno!