• NAJ BO VAŠE PODJETJE FIT!

  Konkurirajte z najbolj FIT in PRODUKTIVNIMI zaposlenimi!

ZADOVOLJNI IN FIT ZAPOSLENI

Ljudje preživimo večji del dneva v službi, kjer sedimo, stojimo ali opravljamo ponavljajoče se gibe.  Torej je to okolje, iz katerega moramo izhajati, ko želimo narediti korak k boljšemu počutju in zdravemu načinu življenja.

Potrebno se je zavedati, da je za obvladovanje izzivov, ki jih pred nas postavlja naše vsakodnevno delo, potrebno biti v dobri psihofizični kondiciji. Na ta način se bodo vaši zaposleni lažje in uspešneje odzivali na vsakodnevne izzive, pri delu bodo bolj zadovoljni, odsotnost od dela pa bo minimalna.

ZADOVOLJNI IN FIT ZAPOSLENI SO DOBIČEK IN NE STROŠEK

Zaposleni so vir inovacij, prihodkov, uspešnosti na delovnem mestu in v bilancah. Zaposleni nas pripeljejo do REŠITEV. A pozabljamo na to, kako njih pripeljati do le-teh. Pozabljamo na ‘Zdravje na delovnem mestu’.

Ne nafta ne podatki, ampak ZAPOSLENI so naše ZLATO.

Projekt FIT ZAPOSLENI

Promocija zdravja na delovnem mestu

Namen projekta FIT ZAPOSLENI


 • rešiti problematiko odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov,
 • prispevati k zaščiti in ohranitvi zdravja zaposlenih,
 • spodbujati gibanje in pridobivanje psihofizične kondicije,
 • prispevati k visoki ravni kakovosti življenja zaposlenih,
 • prispevati k izboljšanju produktivnosti zaposlenih,
 • prispevati k zmanjšanju odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov,
 • zaposlene poučiti o zdravem načinu življenja in o dejavnikih, ki so pomembni za ohranjanje zdravja,
 • s spreminjanjem navad in mišljenja prispevati k doseganju osebnostnega trajnostnega razvoja,
 • dvigniti raven samozavesti zaposlenih,
 • širiti filozofijo zdravega duha v zdravem telesu v širše lokalno okolje.

Kratek opis projekta


Projekt FIT ZAPOSLENI je v osnovi nastavljen za celoletno sodelovanje, saj le tako lahko zagotovimo oprijemljive rezultate. Z izvedbo vseh sklopov predavanj in organizacijo vadbe za vaše zaposlene zagotovimo, da se teorija prelevi v prakso in se usmeri k doseganju rezultatov.

Po dogovoru izvedemo posamezne sklope zastavljene v programu in  jih vsebinsko in časovno prilagodimo Vašim specifičnim potrebam in možnostim. Vsekakor pa pri načrtovanju prilagojenih izvedb želimo ohraniti takšno strukturo in potek, da zagotovimo medsebojno povezljivost in notranjo konsistentnost posameznih tematik. Seveda pa dokončno odločitev oz. izbor vedno prepuščamo vam.

Za dodatne informacije in ponudbo nam pošljite povpraševanje.

PONUDBA ZA VAŠE PODJETJE

3 stebri Promocije zdravja na delovnem mestu.

Vadba

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje - rezultati

Povezujemo vso strokovnost s področja vadbe, nutricionistike, osebnega trenerstva, rehabilitacije, skupinskih vadb in na enem mestu nudimo vso znanje in podporo za vaše podjetje in zaposlene. Za vaše zaposlene organiziramo vadbo in športne aktivnosti.

Izobraževalna predavanja

V programu projekta ponujamo različne sklope predavanj na temo zdravega načina življenja za izboljšanje produktivnosti, energije zaposlenih in zmanjšanje bolniških odsotnosti in  psihologije kjer z ustreznim, ciljno usmerjenim programom najdemo vzvode za motivacijo na intrinzični in eksterni ravni ter izboljšamo produktivnost vaših človeških virov. Vaše zaposlene bomo izobrazili in navdušili, da bodo znanje aplicirali v praksi.

Delavnice

Vključevanje zaposlenih v REKREATIVNE AKTIVNOSTI z demonstracijo vaj in osebnim pristopom pri vadbi na vaših ali naših lokacijah za aktivne zaposlene, aktivne odmore in službe brez bolniških odsotnosti!

Izvedite več o Pro-FIT Teamovem certificiranem interdisciplinarnem programu Promocije zdravja na delovnem mestu za mikro, majhna, srednja in velika podjetja, društva, konference in druge poslovne dogodke ter entitete. Za več informacij in vsebinske sklope predavanj ter tematike, ki jih v sklopu projekta FIT ZAPOSLENI  izvajamo nam pošljite povpraševanje na spodnjem obrazcu.

Pošljite nam povpraševanje

Kaj vas zanima?

Odkljukajte spodaj in nam napišite sporočilo.


PODJETJE

Podjetje Pro-FIT Team deluje na področju promocije zdravja, osebnega trenerstva in prehranskega svetovanja od leta 2013. Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki in zunanji sodelavci s področja psihologije, nutricionistike, dietetike in fitnes vadbe.

Z združitvijo interdisciplinarnih znanj v programu promocije zdravja na delovnem mestu, ki smo ga imenovali »projekt fit zaposleni«, nudimo kvalitetne in učinkovite izobraževalne delavnice ter predavanja za psihofizično dobrobit vaših zaposlenih. Z organizacijo vadbe za vaše zaposlene in individualnim pristopom k telesnim aktivnostim, poskrbimo za učinkovitost doseganja ciljev projekta.

Naša moč je ekipa predanih in strokovno podkovanih ljudi, ki imajo izkušnje in znanje, da lahko  podajo znanje, ki je prilagojeno vašim zaposlenim.

Naša prednost je edinstven in celovit program, ki zajema vse ključne aspekte psihofizičnega zdravja zaposlenih in je usmerjen k rezultatom.