Sara

PREJ / POTEM

Če ne bi videli te preobrazbe, ji tudi sami ne bi verjeli!

Sara se je v preteklosti borila z odvečnimi kilogrami in bila veliko manj aktivna kot dandanes. A vedela je, da ne želi ostati pri tem. Ni pa vedela, kako veliko ji lahko uspe, a je verjela vase in uspelo ji je narediti izjemno preobrazbo. Kateri so bili 3 ključni dejavniki, da ji je uspelo:

1.) Notranja MOTIVACIJA: želja po zdravem življenjskem slogu, zadostni energiji, bistremu umu in zdravemu duhu, s ciljem uspeti!

2.) PRIJATELJI, ki so ji stali ob strani in jo potiskali navzgor. Prijatelji, ki so tudi sami aktivni, skrbijo zase in za svoje telo. Prijatelji, ki želje spreminjajo v cilje in gredo pri tem z roko v roki. Prijatelji, s katerimi lahko greste skupaj na vadbo ali fitnes trening!

3.) OSEBNO TRENERSTVO & PREHRANSKO SVETOVANJE Pro-FIT Team: največ zaslug za uspeh ima vsak posameznik sam. Seveda zmorete sami, a z nami lažje.

Bolj osebno. Strokovneje. Sari smo prilagodili vadbo in prehrano za njene potrebe, želje in, na koncu, CILJE! Prve je že dosegla, prihodnje še bo. Skupaj zmoremo (naj)VEČ!

Vas zanimajo naši programi osebnih treningov ?

Pošljite povpraševanje

Ne čakajte na jutri.


Sledi nam na Facebooku
Sledi nam na INSTAGRAMU