• USPEŠNE PREOBRAZBE

    Oglejte si nekaj odličnih rezultatov naših varovancev in varovank. Strokovnost, profesionalnost in osebni pristop naših trenerjev so garancija za vaš uspeh.

    REZERVIRAJ TERMIN
  • USPEŠNE PREOBRAZBE

    Oglejte si nekaj odličnih rezultatov naših varovancev in varovank. Strokovnost, profesionalnost in osebni pristop naših trenerjev so garancija za vaš uspeh.

    REZERVIRAJ TERMIN

Natalija -31 kg

Uspelo je tudi Nataliji! Spodaj predstavljamo odlične rezultate in before-after vrhunske preobrazbe. Če se sprašujete kako je to mogoče in kako ji je uspelo, potem ne pozabite prebrati kratkega intervjuja, ki smo ga opravili z njo.

Mojca, -12 KG

Tudi Mojca se je odločila za sodelovanje z nami. Na nas se je obrnila z željo po boljšem počutju in izgubi maščobe, želela pa si je urediti tudi svojo prehrano, saj ji različne diete, ki jih je testirala prej niso pomagale. Ovirale so jo poškodbe iz preteklosti, imela je omejeno gibljivost in bila je brez kondicije. Z našim trenerjem je naredila brezplačni analizni trening, na podlagi katerega se je zastavil ciljno usmerjen trening primeren za njo. Zraven izboljšanja počutja in funkcionalnosti telesa pa ji je uspelo doseči kratkoročni cilj – t.j. izgubiti več kot 10 KG v 3 mesecih.  Preverite rezultate.

Ana -25,3 kg

Še ena super preobrazba! Ana, ki se je odločila poiskati strokovno pomoč pri Pro-Fit Teamu je dosegla resnično super rezultat. Postavili smo ji nekaj vprašanj glede njene izkušnje in poteku preoblikovanja. Kako se je soočala s problemi, prešla ovire, spremenila prehrano, našla motivacijo in še več, preberite spodaj – morda motivira tudi vas! Naj bo tudi vam lažje in boljše, začnite z vadbo in uravnovešeno prehrano, čakamo vas.

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje - preobrazba

Mateja -66 kg

Vrhunsko zgodbo preoblikovanja smo izpeljali skupaj z  Matejo, ki se je odločila poiskati strokovno pomoč pri Pro-Fit Teamu. Prepričani smo, da svoje odločitve ne obžaluje, saj je njena preobrazba dih jemajoča. Na prvi sliki je Mateja pri 136 kg, na drugi sliki je Mateja pri 70 kg. Da, to je ista oseba – neverjetno je,  kako se lahko oseba spremeni, če si spremembe želi.

preobrazba

Iris -22 KG

Spremembe so edina stalnica in dobro je, da se tega zavedamo. Resda mi spremenimo vašo postavo, vašo prehrano in vaš način razmišljanja, na vas pa je zavedanje, da za spremembo »življenjskega sloga« ni nikoli prepozno. In če hočete nekaj spremeniti, morate začeti pri sebi, kot je to naredila naša Iris!

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNI TRENING

Naj vaše želje postanejo realnost! Prijavite se in naredite prvi korak k pozitivnim spremembam.

Izpolnite spodnji obrazec

Naredite prvi korak. Kontaktirajte nas!


Sašo -7,8 kg

Sašo se je odločil, da bo spremenil svoj življenski slog, ko je dopolnil 40 let. Na nas obrnil, ko mu samostojna vadba ni prinesla rezultatov in je pričel stagnirati. Želel je izgubiti maščobo, pridobiti na moči in oblikovati svoje telo. Poglejte kaj pravi Sašo in kakšne rezultate je dosegel pod strokovnim vodenjem naših trenerjev. Mi smo mnenja, da nikoli ni prepozno, da naredite nekaj zase, za svoje zdravje in počutje! Kaj menite vi?

EDI -0,8 kg

Ediju je z našo pomočjo ne glede na leta (50 let) uspelo narediti odličen rezultat in preobrazbo. Cilj je bil izguba maščobe, obdržati ali povečati mišično maso in definirati telo. S kombinacijo različnih vadbenih principov in vrhunsko zastavljene prehrane  smo pri minimalni spremembi telesne teže naredili več kot očitno preobrazbo telesa. Spodaj si oglejte rezultate, slike in kaj pravi Edi o sodelovanju z nami. Čestitke in hvala za zaupanje!

Sara

Sara se je v preteklosti borila z odvečnimi kilogrami in bila veliko manj aktivna kot dandanes. A vedela je, da ne želi ostati pri tem. Ni pa vedela, kako veliko ji lahko uspe, a je verjela vase in uspelo ji je narediti izjemno preobrazbo. Kateri so bili 3 ključni dejavniki, da ji je uspelo?

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje - preobrazba

Sanja -3,4 KG

»Shujšati 15 kg, če ste pretežki za 25 kg, kaj pa je to?!«. Besede našega sogovornika v preteklosti. Drži in ne drži. Izguba kilogramov bo v začetku hitrejša, večja in »relativno obsežnejša«, če boste (zelo) pretežki. Ne bo pa lahka. Še težja je včasih preobrazba, ko bijemo boj z zadnjimi kilogrami in stremimo k estetski in lepo oblikovani postavi – pred vami je takšna preobrazba, ki jo izvaja naša Sanja.

Robert

Robi je pokazal, da se da rezultate doseči razmeroma hitro. Kar je še bolj bistveno, dokazal je, da se rezultate da ohranjati: z osebno prilagojenim jedilnikom, ciljno usmerjeno vadbo, ki se prilagaja vašemu življenjskemu slogu in, nenazadnje, s strokovnostjo in izkušnjami ekipe Pro-FIT Team.

preobrazba

Andreja -25 kg

Andreja, naša zelo uspešna treniranka, predstavlja vzor in motivacijo za vse, ki mislijo, da je za začetek sprememb prepozno. S svojimi izgubljenimi 25 kilogrami je premagala telesne in psihološke omejitve na poti do cilja. Poleg lastne motivacije in pripravljenosti na korenite spremembe, ki so pri ženski, ki vstopa v srednja leta, potrebne, ji je pomagala Pro-FIT Team ekipa tako na prehranskem kot vadbenem področju.

Slađana -15 kg

Vadba: Srečna izbranka nagradne igre ‘V novo leto z novo postavo’
Slađana – srečna izbranka nagradne igre ‘V novo leto z novo postavo’, ki je prejela storitve in izdelke kar 6 podjetij v skupni vrednosti 3000 EUR, se je odločila, da ne boš šla z novo postavo samo v novo leto, ampak v vsa naslednja leta. Slađana je namreč izgubila neverjetnih 15 kg, kar je za mamico v začetku srednjih let velik uspeh, če upoštevamo slabše prehranjevalne navade in netreniranost v preteklosti. Vse to ji je uspelo zgolj v 3 mesecih s pomočjo trenerjev in nutricionistov Pro-FIT Team.

MNENJA NAŠIH STRANK

Sanja

Sodelovanje s PRO-FIT TEAM mi je povsem spremenilo pogled na prehrano in trening ter prineslo zelo pozitivne spremembe. Najprej bi izpostavila hitre in odlične rezultate, saj mi je v enem mesecu in pol s pomočjo osebnih treningov in osebno prilagojenega jedilnika uspelo narediti veliko več kot prej, ko sem bila sama svoj ”osebni trener”.  Najbolj pomembna in pozitivna sprememba zame je, da sem se naučila biti bolj disciplinirana in zmerna pri prehrani tudi čez vikend in da sem se šele zdaj začela zavedati pomembnosti pravilnega izvajanja vaj, torej da se ne osredotočam več toliko na trajanje treninga.

Sanja
Mateja

Osebno trenerstvo in prehransko svetovanje Pro-FIT Team bi priporočala vsakemu, ki si želi spremenit svoj nezdrav življenjski slog, preoblikovat telo in se pravilno naučit dela v fitnes centru ter vključit zdravo prehrano, kot del sprememb. Njihov pristop je celosten, profesionalen in ne zajema samo vadbe ampak tudi prehrano. Oba dejavnika, prehrana in vadba, sta bistvena. Eden z drugim delujeta vzajemno. Jernej je to znal vključevat in dopolnjevat. Vedno mi je bil na razpolago in vedno si je vzel čas, če je le lahko. Znal se je prilagajat meni in najt optimalne rešitve. Istočasno pa me še vedno spremlja pri prehrani (preko prehranskih dnevnikov) in popravlja ter svetuje. Skozi celotno sodelovanje sem opazila, da jim je pomemben vsak posameznik, pot in cilj na koncu. 

Mateja
Sanja

V bistvu sem v prvih dveh mesecih izgubila želene kilograme, kar je bila zame velika motivacija. Tu in tam sem ob napornih treningih „občasno“ obupala, vendar me je Jernej vedno znova motiviral in vzpodbujal. Vsekakor pa je bila največja motivacija rezultat, saj sva v treh mesecih skupaj dosegla konkretno preoblikovanje in učvrstitev moje postave. Tako so bili rezultati tisti, ki so me vedno gnali naprej, da nisem obupala. Pro-FIT Team bi priporočila vsakomur. Ne glede na to, ali imate težave s prekomerno težo, ali pa ste suhi in si želite le pridobiti mišično maso, želite preoblikovati svoje telo in ga učvrstiti, ali pa samo razgibati, ker v službi preveč sedite…, je Pro-Fit team pravi naslov.

Sanja
Andreja

Bila sem zelo zelo presenečena nad rezultati, v cca 4 mesecih sem izgubila 20KG. Zaradi prevelike teže sem imela težave tudi s križem, zato je bilo zame pomembno, da vaje izvajam pravilno. Zelo všeč mi je bil tudi odnos do ljudi, ki ga imajo pri Pro-FIT Teamu in sicer, če imaš zelo preveliko težo je na začetku res problem, ker nimaš kondicije in imaš težavo, da se sploh spraviš na napravo, tako da mora res biti tisti pravi občutek koliko ljudem dozirati, da ne izgubijo volje in da je še vedno tisti “push”, da kar najhitreje napreduješ. [ Poglej video ]

Andreja
Ana

 Priporočila bi sodelovanje vsem, ki si res želijo spremembe pa ne vedo kako se česa lotit, kakšne vaje izvajati, kaj in kdaj jesti. Priporočam tudi tistim, ki mislijo da fitnes pa res ni za njih. Tudi jaz sem mislila – predvsem zato, ker nisem imela pojma kako se katera naprava uporablja in zaradi sramu, pa je vsak izgovor bil dober. Predvsem pa priporočam vsem, ki so pripravljeni na dolgoročno spreminjanje navad in trdo delo v zameno za odlično počutje in neverjetne spremembe. Pro-Fit Team priporočam zaradi res profesionalnega in osebnega pristopa. Treninge oblikujejo glede na fizične zmožnosti stranke, spremembe v prehrani pa prilagajajo načinu življenja posameznika in dosedanjim navadam. Najboljše od vsega je pa da boste jedli! Mogoče tudi več kot prej. Sicer pa ne pričakovati, da bodo rezultati prišli sami od sebe in, da bo trener treniral namesto vas. 

Ana
Jana

Spremembe sem si želela, ker sem se počutila slabo, brez moči, energije, utrujena, prekomerno zaspana, bila sem »prekomerno prehranjena«, okorela, nezadovoljna s seboj in zaradi tega zelo slabe volje.  Nisem si več bila všeč. Že leta sem »telovadila« oziroma sem mislila, da delam nekaj dobrega in pravilno, ampak brez rezultatov. Vedela sem, da moram nekaj narediti ampak nisem vedela kako. V enem mesecu so rezultati bili že vidni. Zmanjšal se je najprej obseg trebuha, lažje sem dihala,  oblačila me niso več »tiščala«, imela sem veliko več energije, bila sem bolj sproščena, polna energije, nasmejana, polna samozavesti. Kronična utrujenost je izginila. Izgubila sem več kot 20 kg, zmanjšala svoj obseg za 4 konfekcijske številke. Telovadba je postala  moj življenjski stil brez katerega ne morem več.

Janadr.med., spec.druž.med

ŠPORTNIKI, KI NAM ZAUPAJO

Simon Marčič

S Pro-FIT Team  trenerjem Jeryem treniram že nekaj let. Všeč mi je individualni pristop in to da se poglobi v vsak kompleksen problem. Zaradi poškodb, ki so pri vrhunskem športu del vsakdana, je potreben multidisciplinarni pristop, česar se pri Pro-FIT Team zelo zavedajo. Profesionalen pristop, kup znanja in nasvetov, motivacija in treningi na najvišjem nivoju so faktorji zaradi katerih vam toplo priporočam Pro-FIT Team.

Simon MarčičEkstremni motociklist, Rally Dakar
Špela in Nejc

Meniva, da je prehrana zelo pomemben in kompleksen del športnih priprav. Z dobro prehransko strategijo in strukturiranimi treningi sva uspela izboljšati eksplozivnost in vzdržljivost.

Špela in NejcGimnastika, Cheerleading

POGLEJ VIDEO INTERVJU

Suzana, 60 let

Sonja, 67 let

POGLEJ SI PAKETE TRENINGOV!